EU PROJECT 2017

NAZIV PROJEKTA: Unapređenje proizvodnog pogona kroz modernizaciju proizvodnje uvođenjem 3D tehnologije mjerenja i krojenja
NOSITELJ PROJEKTA: Argola tende i jedra, obrt za proizvodnju
VRIJEDNOST PROJEKTA: 508.645,00 HRK
IZNOS SUFINANCIRANJA: 216.987,71 HRK (42,66%)
RAZDOBLJE PROVEDBE PROJEKTA: od 01.12.2016. do 01.12.2017.
Argola tende i jedra, obrt za proizvodnju, vl. Zdravko Tokić
Odranska 16, 23210 Biograd n/m, Hrvatska
Tel/Fax: +385 23 638 331
www.argola.com
Više informacija o EU fondovima: www.strukturnifondovi.hr

Tvrtka Argola tende i jedra, jedna od vodećih hrvatskih proizvođača tendi, jedara, jastuka i ostale brodske konfekcije, kontinuirano radi na poboljšanju vlastitih usluga.

Ovim projektom, uz EU sredstva, glavni cilj je bio unapređenje proizvodnog pogona kroz modernizaciju proizvodnje uvođenjem 3D tehnologije mjerenja i krojenja što je i ostvareno. Tim postupkom se planira znatno ubrzanje i efikasnost cijelog proizvodnog procesa, povećanje obima posla, povećanje broja zaposlenih, prihoda, izvoza proizvoda, te se planira osigurati liderski položaj na tržištu.

Po završetku projekta započeli smo sa edukacijama i usavršavanjem djelatnika kroz seminare i interne edukacije, a sve u svrhu zadržavanja visoke kvalitete proizvodnje. Cilj se ostvaruje i kroz niz promidžbenih aktivnosti, medija, nautičkih sajmova kako bi se široj javnosti prezentirala nova tehnologija i njezina svrha.

Dugoročni rezultati i učinci projekta su učvršćivanje pozicije tvrtke na tržištu, modernizacija modela poslovanja, povećanje konkurentnosti i kvalitete, osvajanje novog tržišta izvan granica Hrvatske povećanjem izvoza i rada na području Europe.

NEW ARGOLA CATALOGUE